np3
Logo

   

Logo

250 KVADRATMETER PÅ ETT PLAN - EN HERSKAPELIG BOLIG ANNO 2023

BORGEN/VINDEREN


TRE PERLER
PÅ BORGEN

I Borgenbakken 12 på Vinderen vil det reise seg et bygg med tre særegne leiligheter med meget høy standard og solide materialvalg både utvendig og innvendig - én i hver etasje. 

Det er lagt mye ressurser i planleggingen av prosjektet, hvor alt fra planløsninger til fasader, garasjeanlegg, boder og oppganger er løst på en gjennomtenkt måte tilpasset dine individuelle behov. Det er benyttet materialer av svært høy kvalitet, og resultatet er blitt et boligprosjekt helt utenom det vanlige. 

De tre leilighetene er romslige, lyse og med mange elegante kvaliteter. Det er lagt vekt på både spennende arkitektur, smarte løsninger og god atmosfære. Alle leilighetene ligger vestvendt med fritt og luftig utsyn. Rause planløsninger, store vindusflater, god takhøyde, "en suite" soverom, to garasjeplasser med privat garasjeport og heis i hver leilighet. 

Dette er leiligheter med kvalitet og karakter - og det lille ekstra.

ALLE LEILIGHETENE FÅR FANTASTISKE UTEPLASSER  

STUE
MED SKUE

Romslig, lyst, luftig og elegant.
Store vindusflater som slipper inn mye lys i stuen, og store veggflater som gir kunst den plassen den fortjener. 

Skyvedører ut til store, private terrasser skaper en forlengelse av leiligheten og en behagelig balanse mellom innerom og uterom. Med et smakfullt og tidløst utgangspunkt ligger alt til rette for å skape et hjem med varm og harmonisk atmosfære.

ITALIENSK
LUKSUS

Kjøkkenet i hver leilighet er skreddersydd og gjennomført til hver minste detalj. Her går estetikk og funksjonalitet hånd i hånd.

Kjøkkenet er sjenerøst og romslig med flust av ekstraordinære kvaliteter. Den elegante kjøkkenmodellen Alea Pro er fra italienske Poliform/Expo Nova. Kombinasjonen av tette dører og glassdører skaper fine kontraster. Lyse fronter gir et lett uttrykk, og med innslag av trefinér får kjøkkenet et lunt og eksklusivt preg. Det er godt med benkeplass og oppbevaring - noe som gir god funksjonalitet. 

Kjøkkenet har umiddelbar nærhet til både spiseplassen, stuen og terrassen - stedet man møtes i leiligheten. Her skal det være enkelt å trives, både for kokken og gjesten. 

ELEGANSE
OG BALANSE

På badet er estetikk og fornemmelsen av hverdagsluksus i fokus.

Her oser det av eleganse, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Et helt eget rom dedikert til personlig velvære, fordi ro og harmoni er det beste utgangspunktet for en god dag.

ROM FOR
DRØMMER

Et rom som innbyr til ro og harmoni. Sofistikert, lunt og med en sanselig atmosfære. 

Store og luftige soverom med direkte adgang til deilige bad med store fliser, frittstående badekar og behagelig lys. Drømmer du om eget rom til klærne dine? Her er det raust med oppbevaring og garderobeplass. 

De romslige hovedsoverommene får walk-in garderobe fra Senzafine Poliform.

MULIGHETER

I Borgenbakken 12 er samspillet mellom arkitektur, funksjon og beliggenhet nøye planlagt for å oppnå en komplett bolig. 

De tre leilighetene innehar tidløse kvaliteter og solide løsninger. Det er dog mulighet for å kunne kjøpe et ekstra areal i byggets første etasje. Med mulighet for flere utførelser og tilpasninger er dette en unik sjanse for å få drømmehjemmet.

I første etasje er det romslig areal på 32 kvm det er mulig å anskaffe i tillegg for én av leilighetene. Her er det rom for flere alternative utførelser. Ønsker du deg et vinrom, spa eller treningsrom? Eller kanskje drømmen er et eget filmrom? Valget er ditt. 

Meld interesse for prosjektet

 Registrer deg her, og vi holder deg orientert om utviklingen i prosjektet.


Logo

  
 

Flere prosjekter