np3

Bo på bryggekanten i Sandviken


Det er en stor glede for oss å introdusere Sjøbodene Sandviken. Vakkert beliggende helt på bryggekanten langs Byfjorden i Sandviken. En sjelden sjanse for alle som ønsker «det lille ekstra». Lengter du etter en enkel tilværelse i en flunkende ny bolig, og samtidig bo nært sjø, fjell og by, er dette en unik mulighet!

Sjøbodene Sandviken blir 77 nye selveierleiligheter i varierte størrelser. I Sjøbodene får du balansen mellom puls og ro, tett på sjøen, byfjellene og byen. Det er lagt stor vekt på fellesarealer både ute og inne, slik at du kan få den livsstilen du ønsker deg. Det blir bryggepromenade, flotte grøntområder mellom byggene, sykkelrom, kajakkbod og gjesterom.


Velkommen til Sjøbodene


Sjøbodene Sandviken består av 77 nye 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter i varierte størrelser fra 37 til 167 m2. Leilighetene har gjennomgående høy standard, gode planløsninger og flott interiør. Alle leilighetene får private uteområder i form av balkonger eller terrasser, med mest mulig utsikt og minst mulig innsikt. Flere av leilighetene får panoramautsikt mot sjøen.

Leilighetene fordeler seg på fem bygg - A, B, C, D og E. Alle byggene har heis fra inngangsparti til alle etasjer. Det blir en lang og bred bryggepromenade langs sjøen, grønne og frodige soner mellom byggene i et rolig nabolag.


En bedre utsikt kan du se langt etter

Store vindusflater, gode planløsninger og bruk av kvalitetsmaterialer kjennetegner de 77 leilighetene i Sjøbodene. Det er valgt en skandinavisk stil som utgangspunkt, med fokus på havet, sjøen og lune toner for ro og avslapning. Her ligger alt til rette for å skape et personlig hjem med gode valgmuligheter.

Alle leilighetene i Sjøbodene får høy standard på materialene, gode lysforhold og egen uteplass i form av balkong, takterrasse, markterrasse eller hage. Leilighetene er designet så alle får mest mulig nærhet og utsikt til sjø, og minst mulig innsyn. 

Lyden av bølgeskvulp

Det er lagt vekt på fellesarealer både ute og inne, med bryggepromenade, kajakkrom og gjesterom. Langs bryggepromenaden får man mulighet for bading, rekreasjon og daglige spaserturer. Eller hva med en morgentur i kajakk før dagen starter? Sjøbodene får kajakkbod med direkte adkomst til sjø og egne kajakker til disposisjon for sameiet. I tillegg blir det gjesterom, slik at du kan invitere venner eller familie på overnatting.

Sjøboder i ny drakt


Sjøbodene er tegnet av anerkjente Link Arkitektur. Det arkitektoniske uttrykket er inspirert av de historiske tradisjonene i området der sjøbodene stod både på tvers og på langs av landskapet.

Boligene får et stramt og moderne uttrykk, men vil samtidig være tilpasset den fredede og verneverdige bebyggelsen i nærområdet.

Boliger som er den unike tomten verdig

Sjøbodene har en helt unik vestvendt beliggenhet på bryggekanten i Sandviken slik at alle leilighetene får fin kontakt med sjøen. Prosjektet får en flott historisk inspirert sjøbod-arkitektur, gode uteoppholdsareal og tilrettelagt for vannaktiviteter. Her er du nær sjø, samtidig som det er kort vei til kollektivtransport og sentrum.

Idylliske Sandviken

Sjøbodene Sandviken ligger idyllisk til rett ved sjøen i Sandviken - et av byens mest attraktive boligområder knappe 2 km fra Bergen sentrum. Her er alt lagt til rette for at du kan nyte livet i et fredelig og koselig boligområde. I tillegg til sjøen som er nærmeste nabo, byr Sandviken på en fin blanding av kultur, natur, næring og boliger. 

Sandviksveien 80, 5035 Bergen

Registrer deg som interessent

Ved å melde deg på listen vil du få tilsendt prospekt og informasjon om prosjektet.

Romløsning

Kontakt megler:

Utforsk flere
av våre boliger