np3

Nå bygger vi!
11 nye rekkehus
og 16 leiligheter

Tilvalgsprosessen er nå i gang!

Velkommen til visning

Meld deg på visning

Velkommen til Bekkegrenda

Bekkegrenda blir 16 leiligheter og 11 rekkehus med høy standard, store uteområder og lekkert interiør, beliggende i et attraktivt område sentralt på Eiksmarka, i Bærum. 


Gode kollektiv- og servicetilbud i umiddelbar nærhet, med T-bane og Eiksmarka senter rett ved. Her er det flotte turområder å ferdes i, kort vei til golf-, tennisbaner og andre sportsaktiviteter.

Flere av leilighetene og rekkehusene er allerede solgt! Gå til "Finn din bolig" for oversikt over ledige boliger. Tilvalgsprosessen er nå i gang!

Pris

4 440 000 - 16 200 000

Kvm.

28 - 222

Soverom

1 - 4

Antall boliger

16 leiligheter / 11 rekkehus

 • Salgsstart

  Q1 2023

 • Byggingen er i gang

  November 2023

 • Tilvalgsprosess

  Mai 2024

 • Ferdigstillelse

  Juni-august 2025

Intervju med kjøpere

Å flytte fra leilighet til rekkehus - fra urbant byliv på St. Hanshaugen, til landlig idyll på Eiksmarka


Andreas og Frida har kjøpt rekkehus i boligprosjektet Bekkegrenda. Om halvannet år flytter de to fra leilighet på St. Hanshaugen, til et helt nytt rekkehus på Eiksmarka.

- Vi ønsket å slippe oppussing og vedlikehold, men var ikke helt klare for å flytte akkurat nå. Bekkegrenda-prosjektet var perfekt fordi det er helt nytt og det var ca. 2 år til ferdigstillelse. 

Nylig ble det vedtatt byggestart i Bekkegrenda, og den første gravemaskinen kom på plass før jul. Med andre ord er realiseringen av det flotte boligprosjektet i gang, og Andreas og Frida, og de andre kjøperne i Bekkegrenda kan glede seg over at leilighetene og rekkehusene står klare til innflytting sommeren 2025.

Velg din boligtype


I Bekkegrenda bygges det to forskjellige boligtyper. 

Nord på tomten kommer en leilighetsbygning med 16 leiligheter i størrelser fra 31-222 kvm, privat uteplass i form av balkong eller terrasse og svært gode kvaliteter. 

Syd på tomten kommer det 11 rekkehus fordelt på to bygninger, størrelser fra 142-179 kvm, alle med egen hage, to balkonger og 4 soverom.

Velg mellom rekkehus og leilighet:

Adresse

Niels Leuchs vei 41-43 / Bekkegrenda 2-4, Eiksmarka

Areal

16 leiligheter / 11 rekkehus

Arkitekt

MAKE Arkitekter AS

Eiere

Gjelsten Bolig AS / Villicus AS

Entreprenør

POB Entreprenør AS

Prosjektleder

Tone Lindemark

Megler

EIE Nybygg

Status

I salg / Under bygging

Bo i Bekkegrenda, med gode kvaliteter


Boligene leveres med gode kvaliteter du vil ha glede av. Alle boligene får et stilrent og moderne kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens. Vannbåren gulvvarme, 1-stavs hvitlasert eikeparkett og gasspeis med mulighet for uttak til gassgrill på balkong/terrasser. Parkering i garasjekjeller kan kjøpes mot tillegg i pris.

Bekkegrenda kommer sentralt på Eiksmarka, et idyllisk og rolig område i Bærum med kort vei til flotte turområder, frodige grøntområder og et stort spekter av aktiviteter. Samtidig er Eiksmarka sentralt, med T-bane, eget senter og kort vei til Røa med et stort utvalg restauranter og butikker.

Gode solforhold

Idyllisk beliggenhet

Balkong/terrasse/hage

Felles uteområde

Niels Leuchs vei 41-43, Eiksmarka

Registrer deg som interessent

Ved å melde deg på listen vil du få tilsendt informasjon om prosjektet.

Romløsning

Kontakt megler:

Utforsk flere
av våre boliger