np3

VELKOMMEN TIL LIBAKKLØKKA


I Libakkveien ved Brannfjell kommer snart Libakkløkka, et helt nytt leilighetsbygg med 53 flotte leiligheter. Her er det lett å finne en bolig som passer; 2-, 3- og 4-romsleiligheter fra 36 til 98 kvm, dekker de aller fleste behov.

Felles for alle boligene er at de blir lyse, med store vindusflater og at de får gode kvaliteter fra velkjente leverandører. Alle leilighetene får også sin egen romslige, vestvendte balkong eller markterrasse.

Salgsstart
Kommer

Antall leiligheter
53 stk selveier

Størrelse
36 til 98 kvm

Pris
Kommer

PROSJEKTET


Libakkløkka ligger høyt og fritt i terrenget, noe som gjør den 800 kvadratmeter store takterrassen til en av de store fordelene ved å bo her. Herfra får du god utsikt og tilsvarende gode solforhold. Parsellhage, pergola, sommereng, sittegrupper, utekjøkken, treningsareal og utkikkspunkt, her mangler bare du!

Bygget ligger også som en beskyttende favn rundt en variert og innbydende felleshage som åpner seg opp mot solsiden av tomten. På samme måte som takterrassen, får den soner for forskjellige grader av aktivitet, så du kan finne den delen som passer behov og dagsform. Er været dårlig kan du benytte deg av innendørs fellesrom.


OMRÅDET BRANNFJELL


Libakkløkka ligger i et veletablert område med velfungerende infrastruktur med alt fra barnehager, skoler, butikker og legesenter til offentlig transport og fritidsaktiviteter i kort avstand. Kort er det også til turområder i Østmarka, Brannfjell, Østensjøvannet og Ekebergparken.

Her får du en bolig som stimulerer til samvær og samhold mellom mennesker, mange av dem i samme livs- og familiesituasjon som deg. I Libakkløkka ligger det til rette for det meste du liker å gjøre – i hyggelige og trygge omgivelser. Meld interesse så holder vi deg orientert om fremdriften. 

Brannfjell
800m

Østensjøvannet
1,1 km

Brattlikollen T-bane
200m

Sentrum med T-bane
15 min

DEN VIRKELIG STORE FORSKJELLEN

HVILKET BLIR DITT FAVORITTHJØRNE?


Libakkløkka er et attraktivt sted med god beliggenhet. Det som virkelig får det til å skinne er likevel fellesområdene – for dette er sjelden kost.

Takterrassen i Libakkløkka er virkelig kronen på verket. Med suveren utsikt og ubegrenset takhøyde blir dette som et ekstra rom på 800 kvadratmeter for alle som skal bo her.

JA TIL ET SOSIALT INNEMILJØ


Når været eller vinteren gjør det guffent å være ute, vil fellesrommet gjøre det fint å være inne. Med eget kjøkken blir dette et lokale som både er brukervennlig og allsidig, et langbord er alt som trengs for at dette blir et fabelaktig lokale til alt fra fester til spillekvelder.

Her er det naboskapet som bestemmer og fantasien som setter grenser.

MODERNE OG TRIVELIG UNDER SAMME TAK

BELIGGENHET

Libakkveien 13 - 15, 1184 Oslo

KONTAKT MEGLER

Anders
Winther

Prosjektmegler
979 79 696
anders.winther@em1oav.no

Svein
Gundersen

Prosjektmegler
480 99 680
svein.gundersen@em1oav.no

Meld interesse for prosjektet

Romløsning

FLERE PROSJEKTER