np3

VELKOMMEN TIL L70!


I Låveveien 70 på vakre Skøyenåsen kommer snart L70, et helt nytt boligprosjekt med 97 flotte leiligheter. Her er det lett å finne en bolig som passer; 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 35 til 139 kvm, dekker de aller fleste behov. 

Felles for alle leilighetene er at de blir lyse, med store vindusflater, gode planløsninger og høye kvaliteter fra velkjente leverandører. Alle leilighetene får også sin egen romslige og solrike uteplass i form av balkong eller terrasse.

Status
Kommer for salg

Antall leiligheter
97 stk

Størrelser
35 - 139 kvm

Pris
Kommer

PROSJEKTET

Moderne livsstil i naturskjønne omgivelser – Velkommen til vår fremtidige boligperle!

Låveveien blir 97 moderne leiligheter med gode solforhold og flott utsikt i et fantastisk område rett ved Østensjøvannet. Her kombineres komfort, stil og natur. Det blir store grøntområder i prosjektet, med felles hage og flere takterrasser. Fra takterrassene får du god utsikt og tilsvarende gode solforhold, med ulike soner for avslapning, trening og sosiale lag.

Bygget ligger også som en beskyttende favn rundt en variert og innbydende felleshage som åpner seg opp mot solsiden av tomten. På samme måte som takterrassen, får den soner for forskjellige grader av aktivitet, så du kan finne den delen som passer behov og dagsform. 

LIVET ER BEST UTE

Beliggenheten gir deg det beste fra begge verdener. Du kan nyte roen og privatlivet i et tilbaketrukket nabolag, samtidig som du har kort vei til byens pulserende liv. Vi kaller det å bo naturbant!

L70 blir et moderne boligprosjekt på vakre Skøyenåsen i bydel Østensjø, skapt for deg som vil leve et aktivt liv, men som også vil bo med kort reiseavstand til sentrum. Her har du Østensjøvannet med sitt rike fugleliv og mange naturopplevelser, og hele Østmarka med et omfattende nett av stier og turløyper. 

Med en praktisk beliggenhet nær T-banestasjonen, er du kun 15 minutter unna sentrum. Dette gir deg enkel tilgang til jobb, shopping og kulturelle opplevelser.

Østensjøvannet
550 m

Skøyenåsen T-bane
200 m

Sentrum med T-bane
15 min

Bryn Senter
1 km

KOMFORT, STIL & NATUR

HVA ØNSKER DU DEG I L70?


Ta vår spørreundersøkelse og bli med å påvirke ditt nye nabolag!

Låveveien 70, 0682 Oslo

SISTE NYTT

Adresse

Låveveien 70, 0682 Oslo

Arkitekt

Sweco Architects

Eiere

Gjelsten Bolig AS

Prosjektleder

Trygve Kiær

Status

Kommer snart

KONTAKT MEGLER:

Registrer deg som interessent

Ved å melde deg på listen vil du få tilsendt informasjon om prosjektet.

Romløsning

Utforsk flere
av våre boliger