np3
Logo

Mulighet for fleksibel overtakelse og kr 0,- i forskudd!


Poppelhagen

Poppelhagen på Sæter blir boliger som gir næring til et godt liv, inne som ute. Leilighetene er moderne, lettstelte og har meget høy kvalitet i alt av materialer. Det blir et flott hageanlegg, en nydelig felles hagevilla, gjesterom og hobbyrom.

Alle leilighetene vil få energikarakter A, som både gir lavt energiforbruk og kvalifiserer til grønt boliglån med gunstigere boliglånsrente.

Hus A og B er nylig ferdigstilt, og hus C har innflytting i løpet av juli!

Velkommen til privat visning i ledige leiligheter!

Se leilighet A502

Leilighet A502 er en lekker topp- og hjørneleilighet med 15 kvm stor balkong og råflott utsikt mot sjøen. Leiligheten inneholder åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom, bad og innvendig garderobe. Meget høy standard og gode kvaliteter. Les mer om leiligheten ved å trykke på knappen, eller meld deg på visning.

 • Salget i gang

  Vinter 2022
 • Byggestart

  August 2022
 • Visning i ledige leiligheter

  Avtal tidspunkt med megler

 • Innflytting

  Hus A og B: Mai - juni 2024
  Hus C: Juli 2024

Heime

I Poppelhagen får beboerne tilgang til Heime - et bo- og trivselskonsept for å styrke fellesskap og trivsel! Heime tilrettelegger for arrangementer, aktiviteter, fasiliteter og ordninger som gjør det enkelt å møtes, bli kjent og oppleve ting sammen med nye naboer.

Lekre leiligheter med god romfølelse

NYHET! Mulighet for fleksibel overtakelse og kr 0,- i forskudd!

Les mer

NYHET! 

Mulighet for fleksibel overtakelse og kr 0,- i forskudd!

Vi tilbyr nå ekstra trygghet dersom du kjøper ny leilighet i Poppelhagen!

Kjøper du leilighet nå i henhold til overtakelsesplanen, betaler du ingenting i forskudd! Vi tilbyr også mulighet for fleksibel overtakelse. Da kan du velge å ta over din nye leilighet på et senere tidspunkt (med kr 100.000,- i forskudd).

Enten du trenger ekstra god tid til å selge din eksisterende bolig, eller ønsker å binde mindre egenkapital - vi har gode løsninger for deg. Kontakt megler for mer informasjon!

Rom til å dyrke livet på Sæter

Den gamle sveitservillaen på tomten blir hagevilla med innholdsrike fellesrom i 1. etasje og i kjeller med lounge og selskapsrom, kjøkken og kaffebar. Vi har også to gjesterom med bad og hobbyrom med rike muligheter til å dyrke fritidsinteressene, enten du skal mekke sykkel, preppe ski eller vaske hunden. 

Verdens hyggeligste nabolag

Nabolaget inviterer til gode opplevelser og aktiviteter. Det er korte avstander til Skulpturparken, Ekeberg og Brannfjell med sine turstier, samt Katten og Nordstrand Bad der du kan ta en dukkert. Eller kanskje du bare vil gå en tur blant de vakre, klassiske Nordstrandvillaene.

Fordeler med å kjøpe nytt

Det er mange fordeler med å kjøpe nytt, og vi har samlet noen rasjonelle grunner til å kjøpe ny leilighet i Poppelhagen.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; en frodig og raus villahage, private uteplasser i form av balkong/terrasse og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold, snømåking og plenklipping til andre.

Med vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon og godt isolerte vinduer er Poppelhagens leiligheter energieffektive og godt rustet for kalde vintre. Alle leilighetene i Poppelhagen vil få energikarakter A, som både gir lavt energiforbruk og muligheter for grønt boliglån med gunstigere boliglånsrente. Og vinduer som vender mot syd og vest, får mekanisk utvendig solskjerming, slik at du også er godt rustet for varme sommerdager.

Meld interesse for prosjektet

Kontakt gjerne våre meglere

Gjelsten Bolig (tidligere Neptune) og Monolith Properties er sammen om å utvikle Poppelhagen

  
 

Flere prosjekter