np3

OM PROSJEKTET

Villa kommer fra latin og betyr egentlig hus på landet, oftest med et gedigent hageanlegg. Og det er jo nettopp det Villa Sæter er, her vi ligger i behagelig avstand fra sentrum med den store, frodige hagen. Tomten har flere kvaliteter. Den er både stor, skrånende og sydvestvendt. Slik blir solforholdene gode. 

Villa Sæter kommer i hjørnet til det nye boligprosjektet Poppelhagen, og hele prosjektet hadde byggestart i august 2022.

Villa Sæter vil bli organisert som et borettslag. Det er like trygt for deg som om du skulle kjøpt en selveierleilighet. Du velger selv hvor stor andel av kjøpesummen du ønsker å betale, og hvor stor andel du ønsker å ha som fellesgjeld - opptil 50%. Det gjør at du kan fristille midler til eget bruk.

LEKRE LEILIGHETER MED HØY BOKVALITET


Vår interiørdesigner har utviklet en fargepalett med nøye sammensatte farger og materialer. Fargene er dempet, slik lar de seg lett kombinere med møblene dine. Stilen er lys og naturlig med innslag av fargetonen mørk sand. Sammen legger de fundamentet for en lun og harmonisk atmosfære. Det blir HTH kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens, bad med gulv- og veggfliser med porcellanato kvalitet i størrelsen 60x60 og ekstra store soverom. 

I Villa Sæter kan du velge mellom noen nøye utvalgte fronter på kjøkken, benkeplater og veggfarger uten ekstra kostnad.

ET MANGFOLD AV OPPLEVELSER I NABOLAGET

Vi som bor på Sæter, vet at ingen andre nabolag kan måle seg med vårt. Her er dagligvarer og spisesteder, helse og trening og innholdsrike butikker. Vi kan også skryte på oss et nabolag som fortsatt preges av de gamle, vakre Sveitservillaene. Bydelen vår har også mye og frodig vegetasjon med blant annet Ekebergskogen, Ekebergskråningen og Brannfjellskogen. Andersendammen er også en liten perle. 

NYE NORDSTRAND SENIORSENTER

Her i Villa Sæter får Nordstrand seniorsenter - Poppelstien nye flotte lokaler. Det vil få den samme betjeningen som i dag driver Poppelstien seniorsenter og parkeringsplasser i underetasjen. Det vil bli kafé med servering, hyggelige uteplasser og spesialrom for aktiviteter. Det er også satt av plass til helserelaterte tilbud som frisør, hud- og fotpleie. 

FORDELER MED Å KJØPE NY BOLIG

Den følelsen du får når du flytter inn i en ny bolig er helt spesiell. Rene overflater uten merker, godt isolerte vinduer, den gode lukten av en flunkende ny bolig. Men det er også andre, rasjonelle grunner til å kjøpe nytt.


Garanti
I henhold til bustadoppføringslova § 12 stiller vi økonomisk garanti. Garantien etter overtakelse gjelder i fem år, og utgjør fem prosent av kjøpesummen.

Oppussing
Din nye bolig er nettopp det; ny. Du slipper med andre ord å bruke tid og penger på oppussing og ekstra vedlikehold på mange år.

Naboer
Du flytter inn samtidig som andre boligkjøpere, noe som danner et godt grunnlag for å bli kjent og forme et godt naboskap.

Teknisk standard
Det kan være store forskjeller og mye besparelser i strømutgifter mellom gammel og ny bolig. Nye boliger bygges etter den tekniske forskriften TEK17, som setter krav til viktige forhold som konstruksjon, energi, miljø, sikkerhet og installasjoner.

Lavere dokumentavgift
Det vil som hovedregel være lavere dokumentavgift på nybygd (ubrukt) selveierleilighet enn ved brukt siden det er forskjellig grunnlag man beregner avgiften på i de to tilfellene.