np3

POPPELHAGEN


Villa Sæter kommer i hjørnet til det nye boligprosjektet Poppelhagen. Beboerne i Villa Sæter og Poppelhagen får en rekke fasiliteter og fellesområder. Som beboer i Villa Sæter er du selvsagt hjertelig velkommen til å bruke disse fellesområdene. 

Det blir et stort og frodig hageanlegg, en Hagevilla som inviterer til sosiale sammenkomster og to gjesterom i Poppelhagen for 2-3 personer, med egne bad for å kunne ta imot ekstra overnattingsbesøk.

FRODIG HAGEANLEGG

Husene i Poppelhagen ligger i tunform rundt et frodig og flott opparbeidet hageanlegg. Her er målet å gjenskape følelsen av de gamle villahagene på Nordstrand. Det kommer vakre vekster, sildrende bekk og fredelig vannspeil. Hagen får også bord og solbenker, pergola med klatreplanter og treningsapparater. I kjøkkenhagen kan du dyrke dine egne urter.

INNHOLDSRIK HAGEVILLA


I Villa Sæter får man gode naboer. Sæter-Hjørnet, den lille klyngen med sjarmerende hvite trehus, ligger like ved siden av. Det gjør også den majestetiske, gamle sveitservillaen på tomten. Den blir pusset opp til en flott Hagevilla med innholdsrike fellesrom i 1. etasje. Det blir lounge, selskapsrom og et stort kjøkken - fasiliteter som alle beboerne i Poppelhagen og Villa Sæter kan benytte seg av.