np3

Flytt til en sjelden sjanse

          


«Leilighetene i Setra vei er planlagt fra innsiden og ut. Romløsningene ble tegnet for å tilfredsstille ønsker og krav vi definerte før vi startet, gode og funksjonelle boliger som både ivaretar estetikk, gode siktlinjer og god flyt. Utsikten har vært et svært viktig element å ta hensyn til, hvordan lyset forandrer seg i løpet av dagen og utsynet fra de forskjellige rommene. Naturen på utsiden har også vært en viktig inspirasjon. Leilighetene og materialene skal reflektere omgivelsene, de skal være eksklusive men ikke prangende

Et viktig premiss for jobben har vært at svært mange av kjøperne vil komme fra en romslig enebolig. De vil ha med seg mange møbler og gjenstander, og vil ønske de samme funksjonene de hadde i sin forrige bolig, men uten forpliktelsene en enebolig fører med seg. De skal kunne ha slekt og venner på overnatting uten at dette endrer rytmen i hverdagen, de ekstra soverommene har egne, romslige bad og skaper gode private soner.

En justering av planløsningene i et boligprosjekt krever et tett og godt samarveid mellom oss og arkitektene for å vil vellykket. Det har vi hatt her - vi har vært med i prosessen helt fra starten og endt opp med et prosjekt som har gode kvaliteter tvers igjennom».

Mariann Paulsen, Interiørarkitekt,
Paulsen & Nilsen


Interiør fra øverste hylle

          

Følelsen av gjennomtenkte og eksklusive løsninger følger med deg inn i leiligheten. Her er det gjennomgående 18 cm bred parkett i oljet eik, et gulv med personlighet og særpreg med årringer, struktur og sport av kvist. Gulvene blir like behagelige å gå på som fine å se på, leilighetene kommer med vannbåren gulvvarme som gir en jevn og behagelig oppvarming i hele boligen.

Leilighetene i Setra vei får lyskonsept designet av Stokkan lys, et firma med over 60 års erfaring med individuell design av lysløsninger. Det blir en kombinasjon av takspotter, skinner, direkte og indirekte lys, hver enkelt leilighet får sin egen løsning basert på beliggenhet og hvor dagslyset kommer fra. Du kommer ikke til ferdig dekket bord. Men du kommer til et vord som er ferdig opplyst. 

Dørene i leiligheten er 230 cm høye, kombinert med store vindusflater og god takhøyde - 270 cm i stue, gang og kjøkken, 240-250 cm i rim med nedforede tak, som f.eks. bad - gir dette deg en bolig med en sjelden grad av romfølelse. Stuen og spisestuen blir åpne, lyse og romslige. Er du vant til å være ti til bords der du bor nå, kan du ta med deg både bordet og gjestene hit. Alle vil få plass. God plass får du også til eiendeler du ikke trenger å oppbevare i leilighetene. Alle får en romslig bod på ca. 15 kvm med ekstra lagringsplass, de aller fleste får denne boden i bygget de bor i.

Kjøkken

          

Den åpne kjøkkenløsningen er med på å forsterke den vide, åpne følelsen. Kjøkkenøya og overskap er i valnøttfinér, benkeplaten i grå kompositt og fronter på høyskap, hyller og benkestamme kommer i matt svart laminat – igjen en tydelig referanse til de naturlige omgivelsene hjemmet ditt blir en del av. Kjøkkeninnredning kommer fra italienske Poliform og leveres av Expo Nova, bygget for å vare i generasjoner. Hvitevarene leveres av Gaggenau, og kjøkkenarmaturet fra Quooker i rustfritt stål gir deg både kokende vann og springvann.

Bad

          

Et godt baderom handler vel så mye om velvære som om kroppspleie, og i Setra vei har dette fått stor oppmerksomhet. Rommene blir en forlengelse av kvalitetene, teksturene og fargevalgene du finner i leiligheten ellers, og samtidig et delikat værelse dedikert verdifull egentid. Gulv- og veggflisene blir de samme storformatflisene som i inngangspartiet, et designgrep som forsterker inntrykket av helhet du får gjennom alle deler av prosjektet. 

Veggene er delvis flislagt og dels malt, dette gir et balansert og rolig uttrykk. Servantmøbelet blir i svart eik, benkeplaten er utført i steinkompositt og har integrert servant. Lekker å se på, lett å holde ren. Over vasken blir det et stort, hellimt speil som vil øke romfølelsen på badet ytterligere. Armatur til vask, veggmontert dusj, hånddusj og termostat har platinum matt finish og leveres av den tyske premiumleverandøren Dornbracht. I de største badene kan det også bli levert frittstående badekar som et tilvalg. 

Alle leilighetene får sitt eget vaskerom med plass til vaskesøyle og alt du trenger av renholdsartikler. I Setra vei blir klesvask lett tilgjengelig, men aldri synlig.


Soverom

          

Soverommene blir svært romslige. Alle leiligheter får to, de større får et gjesterom/kontor i tillegg. Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilket rom du velger som master-bedroom, begge rommene er store, de aller, aller fleste har en-suite bad og eget walk-in closet. Rommene får også god plass til skap og møbler. Noen dager fortjener en langsom start, og soveværelsene i Setra vei vil bli et perfekt sted for dette når behovet melder seg.

Stilen, standarden og finishen blir av ypperste klasse uansett hva du velger, Setra vei blir så bra at du kan flytte rett inn fra eneboligen din uten å savne noe som helst.