np3

Oslo Golfklubb Bogstad

Nabolaget

          

For mennesker som ønsker å nyte et godt liv i et fint hjem og samtidig få maks ut av alt omgivelsene kan by på, vil Setra vei bli et perfekt utgangspunkt. Du går til Holmenkollen stasjon på tre minutter, herfra er du på Majorstuen på 20 minutter og på Frognerseteren på 12 – et av byens mest allsidige shoppingområder og et av landets beste løypenett, både sommer og vinter, under en halvtime hjemmefra. Du finner nærbutikk på Besserud, restaurant på Holmenkollen Park og Café på Frognerseteren. Golf på Bogstad, tennis i Holmenkollen tennisklubb eller Heming, alpint i Tryvannskleiva eller Wyllerløypa og markastuer på rekke og rad, åpne hele året. 

Å flytte er en prosess som alltid vil føre til endringer. Vi bygger Setra vei med ett mål for øye – at samtlige endringer skal bli til det bedre.


Scandic Holmenkollen Park

          

Vår samarbeidspartner Scandic Holmenkollen Park, ligger i Kongeveien 26, en kort gåtur fra Setra vei. Her kan du som beboer i Setra vei nyte moderne og flotte fasiliteter i et historisk og særegent hotell.

Scandic Holmenkollen Park åpnet nylig dørene igjen etter omfattende renovering og ombygging, og det er fortsatt et av Oslos mest unike hoteller.

I tillegg til gjesterom har hotellet et nytt og lekkert spa med basseng og et stort treningsstudio på 1100 m2. Hotellet tilbyr et unikt mat- og drikketilbud, og ny vinbar og vinkjeller.