np3

«Østensjøporten er et prosjekt som skal gi gode, trygge og estetisk behagelige boliger, samtidig som beboerne skal kunne leve et aktivt liv i naturen med kort vei til Oslo sentrum.»

Markus Rehnström, arkitekt Delta Arkitekter

  • Lansering

    15. september 2022
  • Vedtatt byggestart

    November 2022

  • Byggingen pågår

  • Innflytting og ferdigstillelse

    Slutten av april 2024

To bygg med spennende særpreg i grønne omgivelser

Østensjøporten blir et prosjekt du legger merke til, samtidig som det føyer seg naturlig inn i boligmiljøet rundt, og den flotte skogen i skråningen ned mot Klopptjern. Det blir to lave hus, Hus Syd og Hus Nord, begge med tre som fasadedekning. Treverket varierer i leggeretning, dimensjoner og farge, slik blir det et spill i fasaden som speiler skogens forskjellige farger. Alle leilighetene har store vinduer og egen balkong/terrasse, og tilgang til takterrasse.

Arealeffektive leiligheter

Østensjøporten vil få 48 to- til fem-roms leiligheter fordelt på to hus. Størrelsen varierer mellom 35 og 94 m2 BRA, slik at du enkelt kan finne en bolig som passer ditt behov. Felles for dem er at de er arealeffektive, har solide materialvalg med 3-stavs eikeparkett og kjøkken- og baderomsløsninger fra anerkjente leverandører. Hver leilighet får en egen sportsbod i kjelleren der du kan lagre ski, sykkel, dekk og andre ting.Velg mellom to lekre interiørkonsepter

Vi gjør det enklere å skape et hjem du vil trives i. Derfor har vår interiørarkitekt utviklet to stilsikre interiørkonsepter som kommer til uttrykk i farger og materialvalg i leiligheten. Velg det konseptet du tror du vil kjenne deg mest igjen i. Det lyse interiørkonseptet er inkludert i prisen for leiligheten, det mørke er tilvalg.

Lys og delikat

Det lyse konseptet fokuserer på det sobre og delikate med innslag av jordnære toner og gylne detaljer. Lyse, varme og nøytrale nyanser skaper en rolig og balansert innredning uten for store kontraster. Stilen er tidløs og enkel og gir opplevelsen av balanse og ro.

Mørkt og elegant

Det mørke konseptet tar utgangspunkt i en varm og naturlig fargepalett. Denne stilen forener det enkle og elegante med et mer maskulint uttrykk. Stemningen er designet for å bringe ro og varme inn i hjemmet, og gir et nedtonet og stilrent uttrykk.

Bo naturbant

Østensjøporten blir et moderne boligprosjekt skapt for deg som vil leve et aktivt liv, men som også vil bo med kort reiseavstand til sentrum. Her har du Østensjøvannet med sitt rike fugleliv og mange naturopplevelser, og hele Østmarka med et omfattende nett av stier og turløyper. Og bare noen minutters gange unna ligger T-banen som tar deg til sentrum på bare 21 minutter. Vi kaller det å bo naturbant.

#liveterbestute

Fordeler med å kjøpe ny bolig

Den følelsen du får når du flytter inn i en ny bolig er helt spesiell. Rene overflater uten merker, godt isolerte vinduer, den gode lukten av en flunkende ny bolig. Men det er også andre, rasjonelle grunner til å kjøpe nytt.


Garanti

I henhold til bustadoppføringslova § 12 stiller vi økonomisk garanti. Garantien etter overtakelse gjelder i fem år, og utgjør fem prosent av kjøpesummen.

Oppussing
Din nye bolig er nettopp det; ny. Du slipper med andre ord å bruke tid og penger på oppussing og ekstra vedlikehold på mange år.

Naboer
Du flytter inn samtidig som andre boligkjøpere, noe som danner et godt grunnlag for å bli kjent og forme et godt naboskap.

Teknisk standard
Det kan være store forskjeller og mye besparelser i strømutgifter mellom gammel og ny bolig. Nye boliger bygges etter den tekniske forskriften TEK17, som setter krav til viktige forhold som konstruksjon, energi, miljø, sikkerhet og installasjoner.

Lavere dokumentavgift
Det vil som hovedregel være lavere dokumentavgift på nybygd (ubrukt) selveierleilighet enn ved brukt siden det er forskjellig grunnlag man beregner avgiften på i de to tilfellene. 


MELD DIN INTERESSE
 

Ved å krysse av i boksen og klikke på «Meld interesse» samtykker du til at vi eller vår eiendomsmegler tar kontakt med deg om prosjektet, og at vi bruker din kontaktinformasjon (e-post og telefon) til å gjøre dette. Nærmere informasjon om Neptune Properties behandling av personopplysninger finner du her. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten gjennom avmeldingsfunksjonene i e-post og SMS, eller ved å henvende deg til post@neptuneproperties.no.


MEGLER

Logo
Logo