np3

LEILIGHET A503

Superfin 4-roms utsiktsleilighet i 5. etasje med 2 bad, 3 soverom og 12,8 kvm stor nordvestvendt balkong med kvelds- og ettermiddagssol og fantastisk utsikt.

Leiligheten selges med dobbeltboligforsikring - en garanti mot doble bokostnader dersom du ikke får solgt nåværende bolig.

Svært gode oppbevaringsmuligheter med store arealer avsatt til lekre garderobeløsninger, og 1 sportsbod i underetasjen på 5 kvm. Hovedsoverommet er på hele 14 kvm, og stue/kjøkken har en planløsning som gjør det enkelt å møblere.

A503 har fått energikarakter A, og kvalifiserer til Grønt boliglån. Dette gir lavt energiforbruk og gunstigere boliglånsrente.

Leiligheten ble ferdigstilt i midten av oktober, og er klar for innflytting!

Status

Solgt

Leilighet

A503

Pris

BRA kvm.

83

Soverom

3

P-rom

81

Omkostninger

Innskudd

Fellesgjeld

Intern beliggenhet

Leilighet A503 har en flott intern plassering i 5. etasje med nordvestvendt og solrik balkong, og fantastisk utsikt. Store grøntområder rett utenfor, og to av soverommene vender inn mot frodig bakgård. 

Dobbeltboligforsikring

Denne leiligheten selges med dobbeltboligforsikring - en garanti mot doble bokostnader dersom du ikke får solgt nåværende bolig.

Interiørkonsept Urban og kvaliteter


En moderne stil med enkle former og stramme linjer som skaper rom for lys, luft og frihet. Varme gråbeige toner kombinert med mørk eik legger fundamentet for dette uttrykket. 

Det blir blant annet HTH kjøkken, integrerte hvitevarer fra Siemens, vannbåren gulvvarme via fjernvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, porttelefon med videokamera og himling uten synlige v-fuger.

Fargeplalett: Klassisk hvit og Sheer Grey
Materialvalg: Kjøkkenfront One i sort eikestruktur. Benkeplate, 20 mm Sandstone laminat. Hvitpigmentert 1-stavs parkett på gulv. Fliser i lys, varm tone på badet.

Illustrasjonsvideo

Se video av leilighet A603, én etasje over, for å få et inntrykk av utsikten, romfølelsen, uttrykket og prosjektet. 

Om Tøyentaket

Tøyentaket blir 86 leiligheter fordelt på to bygg sentralt på Ensjø, på et høydedrag over Tøyen. Her det kort vei til byens fineste parker med Kampen park, Tøyenparken med nye Tøyenbadet og Botanisk Hage rett ved. Både Ensjø, Tøyen og Kampen tilbyr et urbant og yrende byliv, med kaféer, restauranter og kultur. 

Tøyentakets takterrasser er selve prikken over i-en og er viet mye oppmerksomhet. Med pergola som skygger for solen, spisegrupper tilknyttet et lite utekjøkken og toaletter, vil forholdene være lagt til rette for hyggelige stunder med venner, naboer og familie.

Ønsker du å vite mer om leiligheten?

Registrer deg som interessent og få tilsendt informasjon om dette prosjektet.
 

Romløsning

Tilbake til oversikt