np3

«Vi har hentet inspirasjon fra kjente områder i europeiske storbyer, hvor flere arkitektoniske stilarter fra ulike epoker ligger side ved side og skaper et inntrykk som både er spennende, variert og harmonisk . Denne kontrasten blir relfektert i fasaden, som deles opp i mindre, vertikale volum. Vi tror bygget kommer til å bli ikonisk.»

Arkitekt Tord Klungrehaug


Velkommen til visning!

Meld deg på her

TO SIDER AV
SAMME TAK

En urbanist kan verdsette vidt forskjellige inntrykk samtidig. Blomster og asfalt. En gatemusikant som spiller Mozart, en hylende unge ved siden av. En energisk demonstrant som beretter om urettferdigheten i verden, en ungdom med øreklokker helt oppslukt i sin egen. 

Denne dualismen av sanseinntrykk er godt ivaretatt i Prinsessealléen. Leilighetene er gjennomgående, på den ene siden opplever du Skøyens «skyline» av boliger, forretningsbygg og servicetilbud, på den andre siden får du historisk, klassisk villabebyggelse og en bakhage med planter, benker og ro. 

Et liv i byen er ulike sanseopplevelser i alle himmelretninger. Prinsessalléen gir deg alle sammen.

TRADISJONEN
UTRO

Det mest fornuftige interiørvalget er løsninger de fleste har sett fra før. Det få direkte misliker, og like få er hundre prosent fornøyd med.

Vi har valgt en annen retning.

Gråmelert enstavsparkett, dyp grønn kjøkkeninnredning med integrert gripelist og innfelt LED-belysning. Åpne hyller i metall der det fungerer. Svarte håndtak. Røff, industriell benkeplate og vask. Sort, matt blandebatteri. Høye vinduer, nisjer uten listverk. Grå vegg mot hvitt tak, ingen taklist. Sorte dører, gerikter og dørhåndtak.

Du får et uttrykk som vil harmonere med en rekke ulike stilarter innen møbler og interiørdesign. Samtidig er det et markant statement i kraft av seg selv. Det kan velges mellom tre ulike stilretninger på kjøkken og bad, helt kostnadsfritt. 

INTERVJU - FORNØYD KJØPER

Christine Lemme slipper å velge mellom urbant byliv og landlig idyll. Hun får begge deler ved sin nye leilighet på Skøyen i Oslo.

– Jeg var ikke på boligjakt i det hele tatt da sønnen min tipset meg om en leilighet i Prinsessealléen. Jeg så annonsen på en søndag, og jeg kjøpte leilighet fredagen etter, forteller Christine Lemme og ler. 

KNUTEMIDTPUNKTET SKØYEN

Selskap av andre mennesker. Mange ulike tilbud samlet på et sted. Gode samferdselsårer. Det aller, aller meste forandres over tid, men ikke fordelene av å leve i en by.

Å bo i Prinsessealléen blir en syntese av bylivet. Du får det meste av butikker i gangavstand. Den sosiale arenaen er stor og blir stadig større, caféer, restauranter, puber og barer. Avstanden til tog, buss og T-bane måles i antall skritt. Frognerparken, Frogner- og Bestumkilen, Folkemuseet, Huk, skogen på Bygdøy er noe av det fineste områdene Oslo kan by på. Og de ligger bare en kort løpe- eller sykkeltur hjemmefra.

FORDELER MED
Å KJØPE NY BOLIG

Den følelsen du får når du flytter inn i en ny bolig er helt spesiell. Rene overflater uten merker, godt isolerte vinduer, den gode lukten av en flunkende ny bolig. Men det er også andre, rasjonelle grunner til å kjøpe nytt.

Bedre lånevilkår
Alle leilighetene i Prinsessealléen får energimerke A eller B, som gjør at man kvalifiserer seg til grønt boliglån hos bankene. Grønt boliglån gir bankenes beste betingelser og rente. 

Garanti
I henhold til bustadoppføringslova § 12 stiller vi økonomisk garanti. Garantien etter overtakelse gjelder i fem år, og utgjør fem prosent av kjøpesummen.

Oppussing
Din nye bolig er nettopp det; ny. Du slipper med andre ord å bruke tid og penger på oppussing og ekstra vedlikehold på mange år.

Naboer
Du flytter inn samtidig som andre boligkjøpere, noe som danner et godt grunnlag for å bli kjent og forme et godt naboskap.

Teknisk standard
Det kan være store forskjeller og mye besparelser i strømutgifter mellom gammel og ny bolig. Nye boliger bygges etter den tekniske forskriften TEK17, som setter krav til viktige forhold som konstruksjon, energi, miljø, sikkerhet og installasjoner.

Lavere dokumentavgift
Det vil som hovedregel være lavere dokumentavgift på nybygd (ubrukt) selveierleilighet enn ved brukt siden det er forskjellig grunnlag man beregner avgiften på i de to tilfellene.