np3

Nyhetsbrev M28 - april 2020

En litt annerledes påskeferie

Vi er inne i en tid hvor det meste er alt annet enn normalt, og vi må gjøre det beste ut av situasjonen. Vi i Neptune gjør det vi kan for å holde "hjulene i gang" og jobber på for å opprettholde fremdriften i prosjektene.

For Malerhaugveien 28 har vi mottatt igangsettingstillatelse (IG) for rivearbeider. Planlagt oppstart rivearbeider er uke 16/17 og vi antar å være ferdig ca. uke 20/21. Vi jobber med å kontrahere entreprenør og vi er nå i sluttfasen med dette arbeidet. Dere vil få nærmere beskjed om valgt entreprenør straks denne avtalen er på plass. 

For øvrig kan vi informere om at vi har solgt 44 av 79 leiligheter i prosjektet. For interessenter er det nå etablert digitale visninger på nett som skal gjøre det enklere å få innsikt i prosjektet. Våre flinke meglere i Eiendomsmegler 1 har laget en fin film fra visningssenteret hvor de presenterer de ulike kvalitetene i prosjektet, ta gjerne en titt på hjemmesiden.

Se link https://neptuneproperties.no/vare-boliger/malerhaugveien-28/prospekt 


Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god påske. Ta vare på hverandre i denne tiden, så håper vi at vi snart er tilbake til normalen.


Neptune Properties