np3

Gjelsten Bolig på plass i nye lokaler i Lilleakerbyen

2024-03-14
Neptune Properties og Profier har fusjonert og blitt til Gjelsten Bolig. Det nye selskapet vårt har samlokalisert seg i nye og freshe lokaler i Lilleakerveien 8.

Vi har valgt Lilleakerbyen som vårt nye hjem; med kort gangavstand til Lysaker stasjon - Norges tredje største kollektivknutepunkt.

Onsdag 6. mars flyttet vi inn i 1.000 kvm strøkne kontorlokaler i toppetasjen i Lilleakerveien 8 - med terrasse og flott fjordutsikt. Her har våre ansatte nærhet til serveringssteder for hyggelige lunsjmøter, middager og after works, kjøpesenteret CC Vest og fine turområder for walk’n talk langs Lysakerelven.

Når vi nå har slått sammen Profier og Neptune og samlet oss under ett tak, vil vi nå få et større og sterkere fagmiljø innen eiendomsutvikling. Fremover skal vi fokusere på å sette organisasjonen og bli godt kjent med hverandre i nye lokaler, og i det flotte nabolaget vi har flyttet til. Vi gleder oss til å bli ett team, og frem mot sommeren skal vi jobbe med å videreutvikle en felles retning for Gjelsten Bolig. 

Vi gleder oss til samarbeidspartnere, leverandører og andre tar turen til våre nye lokaler! Velkommen!