np3

Byggingen i gang for Holmenkollen-prosjektet Setra vei

2023-09-18

Det eksklusive boligprosjektet Setra vei i Holmenkollen ble lansert høsten 2022, og vedtatt igangsatt våren 2023. Med over halvparten av de 22 leilighetene solgt, har Gjelsten Bolig (tidligere Neptune Properties) startet byggingen. 

Prosjektet ble lansert høsten 2022, fikk rammetillatelse 20. oktober i fjor og ble byggestartet rett etter sommeren. Anerkjente Vedal Entreprenør vil være ansvarlig for gjennomføringen av byggeprosjektet i Setra vei. Meglerne Peter Skaara og Tom Johnsen i Sem & Johnsen har jobbet kontinuerlig med en svært kvalitetsbevisst kjøpegruppe som kun vil ha det beste. 

Som Peter Skaara og Tom Johnsen sier: 

«Dette er en svært kvalitetsbevisst kjøpegruppe som kun vil ha det beste, og de har heller ikke dårlig tid. Men Setra vei er en sjelden sjanse, og det har kjøperne våre sett.»


Setra vei består av 22 leiligheter fordelt på 5 bygg. Størrelsen varierer fra 105 til 250 kvm, og det visuelle inntrykket strekker seg fra vid panoramautsikt til skogsnær stemning. 

«Setra vei er et helt spesielt premium prosjekt, og vi har lagt stor vekt på å lage et kvalitetsprosjekt til en spesielt kravstor målgruppe. Det har vært stor interesse og vi har hele tiden hatt troen på at dette ville bli en suksess, på tross av et krevende marked. 


Fellesområder i særklasse, golf året rundt

I Setra vei blir det innholdsrike og spennende fellesarealer. Et velutstyrt treningsrom, hundevask/sykkelvask samt golfsimulator i tilknytning til treningsrommet. 

Estimert innflytting er høsten 2025.


Kontakt megler for mer informasjon - eller meld din interesse på setravei.no.

Peter Skaara

Eiendomsmegler/Partner
90 63 46 64
pas@sem-johnsen.no

Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler / Advokat / Partner
92 21 38 20
tej@sem-johnsen.no