np3

Om prosjektet

Poppelhagen blir boliger som gir næring til et godt liv, inne som ute. De 105 leilighetene er moderne, lettstelte og gir en god romfølelse. Leilighetene blir energieffektive, og du kan glede deg over vannbåren gulvvarme fra prosjektets egne varmesentral. Hagen er frodig og raus som en klassisk villahage på Nordstrand skal være. Den bevaringsverdige hagevillaen har innholdsrike fellesrom kun for deg som bor i Poppelhagen. Og vi har verdens beste nabolag med sjarmerende butikker, et levende torg og hyggelige mennesker som hilser på hverandre.

Ønsker du å følge med på anleggsarbeidene og fremdriften i Poppelhagen?
Sjekk ut linken nedenfor:


Villa Sæter

Villa Sæter blir 20 lekre leiligheter med høy bokvalitet, og kommer i hjørnet av Poppelhagen. Bli bedre kjent med Villa Sæter via knappen under.

Intervjuer

Sæter Trikkstopp
300 m - 4min gange

Sæter Torg
240 m - 3 min gange

Sæter bussholdeplass
190 m - 2 min gange

Fordeler med å kjøpe ny bolig


Den følelsen du får når du flytter inn i en ny bolig er helt spesiell. Rene overflater uten merker, godt isolerte vinduer, den gode lukten av en flunkende ny bolig. Men det er også andre, rasjonelle grunner til å kjøpe nytt.


Garanti

I henhold til bustadoppføringslova § 12 stiller vi økonomisk garanti. Garantien etter overtakelse gjelder i fem år, og utgjør fem prosent av kjøpesummen.

Oppussing
Din nye bolig er nettopp det; ny. Du slipper med andre ord å bruke tid og penger på oppussing og ekstra vedlikehold på mange år.

Naboer
Du flytter inn samtidig som andre boligkjøpere, noe som danner et godt grunnlag for å bli kjent og forme et godt naboskap.

Teknisk standard
Det kan være store forskjeller og mye besparelser i strømutgifter mellom gammel og ny bolig. Nye boliger bygges etter den tekniske forskriften TEK17, som setter krav til viktige forhold som konstruksjon, energi, miljø, sikkerhet og installasjoner.

Lavere dokumentavgift
Det vil som hovedregel være lavere dokumentavgift på nybygd (ubrukt) selveierleilighet enn ved brukt siden det er forskjellig grunnlag man beregner avgiften på i de to tilfellene. 

Ofte stilte spørsmål

---

Lurer du på noe om boligene i Poppelhagen? Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om boligprosjektet:

 • I Poppelhagen pågår byggingen for fullt! Det gir en solid trygghet for kjøpere og fremtidige kjøpere om at prosjektet blir en realitet.
  Overtakelsesperiodene er estimert som følgende:
  - Poppelhagen, hus A og B: 15. april - 30. juni 2024.
  - Poppelhagen, hus C: 1. juli - 15. september 2024.
  - Villa Sæter (Poppelhagen hus D): 1. september - 30. oktober 2024.

 • Du kan kontakte megler for å avtale visning på visningssenteret. 

  I visningssenteret kan du snakke med megler, se modell, eksempler på innredning og stille spørsmål. Det er også mulig å gå opp i 2. etasjen i hagevillaen som gir et godt inntrykk av utsiktsforhold.

  Stian Pøhner
  s.pohner@nordvikbolig.no
  971 15 621

 • Det beste er at man benytter TryggBudgivning med BankID i boligvelger. Da går man inn i boligvelger på hjemmesiden, velger leiligheten man ønsker å kjøpe, og benytter knappen «Gi bud». Her kan man fylle inn all informasjon digitalt, og bekrefte med Bank ID.

  Man kan også laste ned et budskjema fra hjemmesiden, fylle ut dette og legge ved kopi av legitimasjon. Deretter scannes det og overleveres til megler.

 • Du må kunne fremlegge en plan for hvordan du skal finansiere kjøpet. Det kan være finansieringsbevis fra banken, dokumentasjon på oppsparte midler eller at du kan vise til egenkapital i en bolig du skal selge. Spør megler hvis du er i tvil. 

 • 10 % av total kjøpesum (inkluderer evt. p-plass) forfaller til betaling ved utstedt garanti jfr. Bustadoppføringslova § 12.

  Restkjøpesum, omkostninger og eventuelle tilvalg/endringer betales senest 7 virkedager før overtakelse.

 • Bygg A, B og C organiseres som et boligsameie med selveierleiligheter. Bygg D (Villa Sæter) blir et borettslag med andelsleiligheter.

 • Ved ønske om å kjøpe garasjeplass kan det gjøres ved avtaleinngåelse på leiligheten. Gjør du avtale om kjøp av plass er du selvsagt garantert at du disponerer en plass ved overtagelse.

  Ved salgsstart er det kun 4-roms og store 3-roms som kan kjøpe plass. Mindre 3-roms og 2-roms leiligheter kan ikke få bekreftet kjøp før prosjektet nærmer seg sluttsolgt, og man ser at det er plasser til overs.

 • Det er ingen angrerett, slik at avtalen om å fullføre kjøpet er bindende selv om noe uforutsett inntrer. Bustadoppføringsloven (som er lovverkets som regulerer avtalen) gir kjøper rett til å avbestille, men det betinger at kjøper dekker alle selgers utgifter herunder salg til en lavere pris.

  Man kan søke selger om å få selge kontrakten til andre, men dette blir vurdert på individuelt grunnlag, og det kan bli stilt vilkår til en slik transport av kontrakt. Man får ingen forhåndsgodkjenning til videresalg.

 • For selveierleiligheter (A, B og C) kan du fritt leie ut hele eller deler av boligen. Det er kun noen lovmessige begrensninger i forhold til hyppig korttidsutleie (eks. Airbnb) som gjelder alle selveierleiligheter uansett hvor de ligger.