np3

Hageanlegg

Poppelhagen får en frodig og flott opparbeidet hage med vakre vekster, sildrende bekk og fredelig vannspeil. Her blir det også bord og solbenker, pergola med klatreplanter. I kjøkkenhagen kan du dyrke egne urter.


Hagevillaen

Den ærverdige sveitservillaen får innholdsrike fellesrom i 1. etasje. Det blir lounge og selskapsrom, og stort kjøkken.


Gjesterom og hobbyrom 

Poppelhagen får to gjesterom med egne bad for ekstra overnattingsgjester. Det felles hobbyrommet er på ca. 50 m2 og har preppe- og mekkebenk, sykkel- og hundevask.

Heime

- Et unikt trivselskonsept

Heime er et konsept som skaper trivsel og sosial trygghet i nabolaget ditt. Gjennom fysiske og digitale møteplasser, enkle ordninger for deling og en brukervennlig kommunikasjonsapp blir det enklere å treffes, stifte vennskap og dyrke det sosiale.

Bli med på aktiviteter eller ta en rolig kveld hjemme? Du bestemmer.

Med Heime kan man være sosial hvis og når man vil – eller nyte freden i ens egen nye bolig hvis det passer best i dag. Man kan melde seg inn i vinklubb, turgruppe eller finne noen å spille golf sammen med.

På Heime plattformen vil man ha oversikt over alt som skjer og man kan melde seg på de aktivitatene man ønsker. Hvilke aktiviteter som kommer bestemmes i stor grad av beboerne.

Bookingfunksjoner & delerom

Et moderne boligprosjekt er mye mer enn bare boliger. Det er møteplasser som selskapskapslokale og felleshus, men også naboer som møtes, både tilfeldig og planlagt. 

Med Heime kan du enkelt reservere selskapslokalet til bursdagsfeiringen, gjesteleilighetene når du får overnattingsbesøk og alle de andre fellesgodene i prosjektet.

Delerom - På Heime kommer det et virtuelt delerom, hvor man har mulighet til å låne klappstol eller drill fra naboen. Bra for miljøet bra for lommeboka.