np3

Rekkehusene

11 rekkehus fordelt på to bygninger, Bygg A og Bygg B
med idyllisk grøntområde i midten, privat hage og to balkonger


Store rekkehus over tre plan, alle med privat hage, to terrasser på bakkeplan, balkong i hver etasje, 4 soverom, TV-stue, to bad, separat toalett og gasspeis. Hagen blir avgrenset med en pent beplantet hekk.

Alle rekkehusene har stor åpen stue- og kjøkkenløsning i 1. etasje med direkte adkomst til frodig hage og terrasse. I 2. etasje er det tre soverom og et stort baderom. De fleste rekkehusene har en romslig innvendig bod/walk-in closet i tilknytning til hovedsoverommet, samt utgang til egen balkong. I 3. etasje finner man TV-stue, et stort soverom med en-suite bad og walk-in closet, og utgang til en balkong som gir "takterrasse-følelse". Størrelsen på balkongen i 3. etasje varierer fra rekkehus til rekkehus, men er fra 10-27 kvm. 

Alle rekkehusene får uteområder med gode solforhold, da de største uteområdene, deler av hagen og balkongene vender mot vest, nordvest.

Størrelser fra 142-179 kvm

Skjermet grøntområde

Hage, to terrasser og balkonger

Gode solforhold

To eksklusive interiørkonsepter


Rekkehusene leveres med gjennomgående høy kvalitet, inkludert 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, Sigdal kjøkkeninnredning, integrerte Siemens hvitevarer og store, moderne vinduer som fyller rommene med naturlig lys. Man får gasspeis i stuen, med mulighet for uttak til gassgrill på balkong/terrasser.

Man kan velge mellom to eksklusive stilpakker uten ekstra kostnad: Stilpakke 1, kalt "Urban," og Stilpakke 2, kalt "Nordisk." Disse gir unike designvalg som vil løfte opplevelsen av boligen og gi den ditt personlige preg.