np3

Leilighetene

16 lekre leiligheter i ulike størrelser med balkong/terrasse, høy standard, gode solforhold og idyllisk grøntområde.


Leilighetene i Bekkegrenda kommer i størrelser og utførelser for de fleste. Fra urbane og arealeffektive 2-roms leiligheter med stue/kjøkken, entré, bad og soverom, til eksklusive og store leiligheter med 4 soverom, takterrasse/balkonger, hovedsoverom med en-suite bad og walk-in closet. 

Felles for alle leilighetene er solrike uteplasser i form av markterrasse, balkong eller takterrasse, et stort og skjermet felles uteareal, gjennomtenkte planløsninger, gode kvaliteter og høy standard.

Alle leilighetene får en sportsbod i underetasjen. Det er mulighet for kjøp av garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg til kr. 600.000 inkludert ladepunkt.

Størrelser fra 31-222 kvm

Skjermet grøntområde

Balkong eller terrasse

Gode solforhold

To eksklusive interiørkonsepter


Leilighetene leveres med gjennomgående høy kvalitet, inkludert 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, Sigdal kjøkkeninnredning, integrerte Siemens hvitevarer og store, moderne vinduer som fyller rommene med naturlig lys. De fleste leilighetene får gasspeis i stuen, med mulighet for uttak til gassgrill på balkong/terrasser i de aller fleste leilighetene.

Man kan velge mellom to eksklusive stilpakker uten ekstra kostnad: Stilpakke 1, kalt "Urban," og Stilpakke 2, kalt "Nordisk." Disse gir unike designvalg som vil løfte opplevelsen av boligen og gi den ditt personlige preg.