np3

Kvaliteter

Velg eksklusive stilpakker, uten ekstra kostnad


Boligene leveres med gjennomgående høy kvalitet, inkludert 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, Sigdal kjøkkeninnredning, integrerte Siemens hvitevarer og store, moderne vinduer som fyller rommene med naturlig lys. I alle rekkehus og de fleste leilighetene får man også gasspeis i stuen, med mulighet for uttak til gassgrill på balkong/terrasser

Man kan velge mellom to eksklusive stilpakker uten ekstra kostnad: Stilpakke 1, kalt "Urban," og Stilpakke 2, kalt "Nordisk." Disse gir unike designvalg som vil løfte opplevelsen av boligen og gi den ditt personlige preg.

Alle boligene får egen sportsbod og det er mulighet for å kjøpe parkeringsplass i felles parkeringsanlegg til kr. 600.000,- inkludert ladepunkt.

Området Eiksmarka


Et barnevennlig og rolig strøk i Bærum kommune, med umiddelbar nærhet til store grøntområder og marka, samtidig som butikker, restauranter, skoler og kollektivtransport er like utenfor døren. 

Populære skoler og barnehager, Eiksmarka senter med et utvalg butikker, dagligvare, apotek og helsestasjon, fantastiske turmuligheter langs Lysakerelven og mot Fossum, et stort utvalg aktiviteter med golf, tennis, rideklubb og skiklubb, og T-banen som tar deg til Oslo sentrum på under 20 minutter.

Eiksmarka barnehage, Eikebo barnehage og Grini barnehage ligger rett over veien for Bekkegrenda, Eiksmarka barneskole ligger i forlengelsen av barnehagene. Til Østerås ungdomsskole er det ca. 3 minutter kjøring, og til Eikeli videregående skole er det ca. 5 minutter kjøring med bil. 

Bo i flotte og fredelige omgivelser

– med kort vei til alt du trenger

Aktiv hverdag


Enten du vil løpe Fossumrunden, ta et avkjølende bad i Østernvann, spille tennis hos Eiksmarka Tennisklubb eller gå en 9-hulls runde med golf på Grini Golfklubb, så er mulighetene mange på Eiksmarka. 

Er du golfinteressert ligger både Grini Golfklubb, Haga Golfklubb, Toppgolf og  Bogstad Golfklubb like ved. Eiksmarka huser i tillegg Børum rideklubb og Fossum Idrettsanlegg ligger en kort gåtur unna. Fantastiske turområder både til fots, på sykkel og på ski med lysløypa på Fossum om vinteren, og Brunkollenrunden perfekt for stisykling i sommerhalvåret. 

Fine badeplasser ved Østernvann og Bogstadvannet, og fotballbane, basketbane og tennisbane i tilknytning til Eiksmarka skole.

Fordelen med å kjøpe ny bolig


Den følelsen du får når du flytter inn i en ny bolig er helt spesiell. Rene overflater uten merker, godt isolerte vinduer, den gode lukten av en flunkende ny bolig. Men det er også andre, rasjonelle grunner til å kjøpe nytt.

Garanti
I henhold til bustadoppføringslova § 12 stiller vi økonomisk garanti. Garantien etter overtakelse gjelder i fem år, og utgjør fem prosent av kjøpesummen.

Oppussing
Din nye bolig er nettopp det; ny. Du slipper med andre ord å bruke tid og penger på oppussing og ekstra vedlikehold på mange år.

Naboer
Du flytter inn samtidig som andre boligkjøpere, noe som danner et godt grunnlag for å bli kjent og forme et godt naboskap.

Teknisk standard
Det kan være store forskjeller og mye besparelser i strømutgifter mellom gammel og ny bolig. Nye boliger bygges etter den tekniske forskriften TEK17, som setter krav til viktige forhold som konstruksjon, energi, miljø, sikkerhet og installasjoner.

Lavere dokumentavgift
Det vil som hovedregel være lavere dokumentavgift på nybygd (ubrukt) selveierleilighet enn ved brukt siden det er forskjellig grunnlag man beregner avgiften på i de to tilfellene.